Novak posle egzibicija u Melburnu donosi odluku o Australijan openu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković učestvovaće na dva egzibiciona turnira u Melburnu, a potom će doneti odluku o nastupu na Australijan openu.

Đoković se zbog bolova u laktu, povrede zbog koje je odsustvovao šest meseci, povukao sa egzibicije u Abu Dabiju i turnira u Dohi i tako odložio za Melburn povratak na teren.

"Novak će otputovati u Australiju, gde će učestvovati na dva turnira egzibicionog karaktera. Nakon toga će biti doneta i definitivna odluka o nastupu na prvom grend slemu sezone, Australijen openu, gde je Novak šest puta bio šampion", navodi se na zvaničnom sajtu Novaka Đokovića.

Pored Đokovića, na ovogodišnjem Kujong klasiku od 10. do 12. januara igraće David Gofan, Dominik Tim, Marin Čilić, Pablo Karenjo-Busta i drugi.

Istog dana, 10. januara, u večernjim satima nastupiće i na Taj-brejk tensu, koji se igra na terenu "Margaret Kort" u okviru teniskog kompleksa Australijan opena, zajedno sa Rafaelom Nadalom, Stanom Vavrinkom, Nikom Kirjosem i Lejtonom Hjuitom.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво