Читај ми!

Đoković iz Dohe ide na Australijan open

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u novoj godini pre Australijan opena učestvovaće samo na turniru u Dohi. Posle nepunih šest meseci pauze koju je prouzrokovala povreda lakta desne ruke, najbolji srpski teniser vratiće se na teren krajem decembra na jubilarnom, desetom, izdanju egzibicionog turnira u Abu Dabiju.

Na zvaničnom sajtu Đokovića objavljeno je da će, posle egzibicionog turnira u Abu Dabiju (28–30. decembra), gde se vraća na teren prvi put nakon šestomesečne pauze zbog povrede lakta, nastupiti samo u Dohi od 1. do 7. januara uoči Melburna.

To znači da, kao i u prethodne dve godine, preskače turnir u Brizbejnu, iako se spekulisalo da će i tamo igrati, čemu su se organizatori nadali.

Dvanaestostruki grend slem šampion je četiri puta do sada nastupio u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata i osvojio tri titule.

Đoković će biti slobodan u prvom kolu, a potom će se sresti sa pobednikom iz duela između petog tenisera sveta, Austrijanca Dominika Tima, i Kanađanina Miloša Raonića, trenutno 24. igrača na ATP listi.

U drugoj polovini žreba nalazi se Rafael Nadal, koji će u polufinalu igrati protiv boljeg iz okršaja Stena Vavrinke i Pabla Karenja Buste. 

Đoković će se posle Dohe, gde brani titulu, odmarati do 15. januara, kada počinje Australijan open.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво