Krajinović u četvrtfinalu Pariza, Nadal sledeći protivnik

Filip Krajinović zabeležio je novu pobedu na Mastersu u Parizu. Srpski teniser savladao je Francuza Nikolasa Maua sa 2:1 (6:2, 3:6, 6:1) i prvi put će biti među osam najboljih na jednom masters turniru. Naredni Krajinovićev protivnik je Rafael Nadal.

Krajinović je protiv Maua do pobede došao za nešto više od sat i po vremena igre, a posebno dominantan srpski teniser bio je u trećem setu, u kojem je vodio sa 5:0.

Krajinović je prvi set dobio rezultatom 6:2, ali je u drugom delu meča Francuz zaigrao dosta bolje i došao do izjednačenja – 6:3.

U trećem setu na terenu je postojao samo jedan igrač. Krajinović je stigao do vođstva od 5:0, pa Mauu nije preostalo ništa drugo osim da osvoji počasni gem – 6:1.

Krajinović je u prva dva meča u Parizu eliminisao Japanca Sugitu i Amerikanca Kverija.

Protivnik Krajinovića u četvrtfinalu pariskog mastersa biće Rafael Nadal, koji je sa 2:1 u setovima savladao Pabla Kuevasa.

Masters u Parizu igra se za ukupni nagradni fond od 4.273.775 evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво