Читај ми!

Del Potro zaustavio Viktora

Argentinac Huan Martin Del Potro savladao je Viktora Troickog sa 2:1, po setovima 4:6, 1:6, 6:4 u četvrtfinalu turnira u Šangaju. U polufinalu Del Potro će se sastati sa boljim iz duela u kome se sastaju Rodžer Federer i Rišar Gaske.

Huan Martin Del Potro uspeo je da dobije i šesti duel sa našim teniserom i zaustavi ga u četvrtfinalu turnira u Šangaju.

Srpski teniser je sigurno ušao u meč i osvojio prvi set sa 6:4, ali se Del Potro vratio u meč i uz čak dva brejka sa 1:6 došao do izjednačenja i uveo meč u treći, odlučujući set.

U finišu meča naš teniser je uspeo da parira Argentincu do svog drugog servis gema, koji gubi, a potom ne uspeva da vrati brejk sve do konačne pobede Del Potra sa 4:6 u trećem setu.

Huam Martin Del Potro će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela između Rodžera Federer i Rišara Gaskea.

Tok meča:

14.14 - Huan Martin Del Potro osvaja i treći odlučujući set sa 6:4 i plasman u polufinale.

13.55 - Brejk za Del Potra! Argentinac uspeva da dođe do šanse za brejk koju uspeva da pretvori u prednost od 3:2 u odlučujućem setu.

13.50 - Došlo je do kraće pauze u meču jer je Del potro u jednom momentu pao, ali nije bilo potrebe za lekarskom intervencijom.

13.32 - Ponovo je Del Potro imao nekoliko brejk šansi, ali je Troicki uspeo da sačuva svoj servis gem za 1:0 u trećem odlučujućem setu.

13.26 - Počeo je treći odlučujući set. Prvi na servisu je Viktor Troicki.

13.24 - Del Potro ubedljivo osvaja svoj servis gem i sa 6:1 izjednačuje na 1:1 u setovima.

13.19 - Del Potro uspeva da načini i drugi brejk za ubedljivo vođstvo od 5:1 u drugom setu. Servira za izjednačenje u setovima.

13.12 - Troicki uspeva da sačuva svoj drugi servis gem posle čak pet izjednačenja i nekoliko brejk šansi za protivnika. Posle najdužeg gema u dosadašnjem toku meča smanjuje tezultat na 1:3.

13.00 - Brejk za Del Porta! U drugi set Del Potro ulazi samouvereno i osvaja svoj servis gem, da bi osvojio čak dve brejk šanse na Viktorov servis. Troicki uspeva da sačuva prvu, ali rival drugu pretvara u prednost od 2:0 u drugom setu.

12.53 - Troicki uspeva da spase prvu brejk šansu koju je izborio njegov rival i dobija svoj servis gem sa 6:4 i posle 40 minuta igre osvaja prvi set u duelu za plasman u polufinale turnira u Šangaju.

12.42 - Viktor osvaja svoj servis gem i potvrđuje prednost na 5:3, a Del Potro servira za ostanak u prvom setu.

12.39 - Brejk za Troickog! U četvrtom servis gemu Del Potra Viktor uspeva da dođe do prve brejk šanse koju realizuje za prednost od 4:3 u prvom setu. Viktor servira da potvrdi prednost.

12.35 - Oba tenisera samouvereno i sigurno osvajaju svoje servis gemove bez šansi za brejkove i sredinom prvog seta rezultat je izjednačen 3:3.

12.10 – Meč je počeo, prvi na servisu je argentinski igrač.

12.04 – Teniseri su izašli na teren i otpočeli uobičajeno zagrevanje...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво