Читај ми!

Garsija osvojila turnir u Pekingu

Francuska teniserka Karolina Garsija osvojila je titulu na turniru u Pekingu pošto je pobedila Rumunku Simonu Halep. Garsija je pobedila za nepuna dva sata rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 7:6.

U prvom setu dva puta je oduzela servis Rumunki, koja je napravila jedan brejk. U drugom setu nije bilo brejkova, pa je meč rešen posle taj-brejka koji je 15. teniserka sveta dobila sa 7:3.

To je bila 11. uzastopna pobeda za Garsiju i druga uzastopna titula, nakon što je prošle subote osvojila turnir u Vuhanu.

Halep je plasmanom u finale obezbedila prvo mesto na WTA listi, a Garsija će od sutra biti deveta teniserka sveta. Ona će prvi put u karijeri ući među prvih 10 na svetskoj rang-listi.

Garsija je zadržala šanse za plasman na završni WTA turnir, koji će se od 22. do 29. oktobra održati u Singapuru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи