Читај ми!

Jelena Janković ispala iz prvih 100 na VTA listi

Srpska teniserka Jelena Janković više nije među 100 najboljih VTA listi. Jankovićeva je posle tačno 14 godina ispala iz Top 100, pala je za 20 mesta i sada je 117. teniserka sveta. Na Vrhu rang liste nije bilo značajnijih promena, Jelena Ostapenko je napredovala dva mesta do osme pozicije, i preskočila Svetlanu Kuznjecovu i Dominiku Cibulkovu.

Srbija među 100 ima jednu predstavnicu, Aleksandru Krunić koja je sa 56. skočila na 55. mesto.

Među 10 najboljih nije bilo mnogo promena. Najbolje plasirana je Gabrinje Mugurusa, ispred Simone Halep, Eline Svitoline, Karoline Pliškove, Venus Vilijams, Karoline Voznijacki i Džoane Konte.

Jelena Ostapenko je napredovala dva mesta do osme pozicije, i preskočila Svetlanu Kuznjecovu i Dominiku Cibulkovu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи