Argentina i Španija nerešeno posle prvog dana

Posle prvog dana finala Dejvis kupa u Mar del Plati rezultat između Argentine i Španije je 1:1. Teniseri Argentine poveli su nakon što je David Nalbandijan pobedio Davida Ferera sa 3:0 u setovima (6:3, 6:2, 6:3). U drugom meču Felisijano Lopez je savladao Del Potra sa 3:1 (4:6, 7:6, 7:6, 6:3) i izjednačio.

Nalbandijan je od početka dominirao, 11. igrač sveta napravio je sedam brejkova, a meč je završio osvojivši četvrti uzastopna od poslednjih pet gemova, asom iz drugog servisa.

U drugom meču Huan Martin del Potro poražen je od Felisijana Lopeza sa 3:1. U subotu, 22. novembra je na programu meč dublova, a u nedelju 23. novembra igraju se mečevi u singlu.

Argentina prvi put igra finalni meč na svom terenu i želi da osvoji prvu titulu, nakon što je dva puta bila drugoplasirana - 1981. i 2006. godine.

Španija u pohodu na treću titulu u Dejvis kupu ne može da računa na prvog tenisera sveta Rafaela Nadala zbog povrede kolena.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво