Azarenka se povukla sa Ju-Es opena

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka povukla se sa poslednjeg grend slem turnira u sezoni, Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, zbog porodične situacije. Bivša prva teniserka sveta vratila se takmičenjima u junu, šest meseci pošto je rodila sina Lea.

Ona se od Leovog oca rastala u julu, a prošle nedelje rekla je da može da igra na Ju-Es openu "samo ako ostavi Lea u Kaliforniji", što ona ne želi da uradi.

"Tužna sam što neću moći da se takmičim na ovogodišnjem Ju-Es openu zbog porodične situacije koju rešavam. Nedostajaće mi boravak u Njujorku i nastup na jednom od mojih najomiljenijih turnira, na kome sam doživela lepe trenutke. Radujem se učešću na Ju-Es openu naredne godine", navela je Azarenka u saopštenju.

Azarenka se prošle nedelje povukla sa turnira u Sinsinatiju zbog porodičnih stvari.
Ona je na Ju Es openu igrala u finalu 2012. i 2013. godine.

Takmičenje na poslednjem grend slem turniru u sezoni počinje u ponedeljak. Umesto Azarenke u žrebu će se naći Misa Eguči iz Japana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво