Novakov blagosloveni oporavak

Najbolji teniser Srbije Novak Đoković uspešno se oporavlja od povrede zbog koje je pre dve nedelje najavio završetak sezone. Na društvenim mrežama je svoje obožavaoce obavestio da je posvećen terapijama i porodici zbog koje se oseća blagosloveno.

Novak Đoković je pre dve nedelje objavio da ga već duže muči povreda lakta zbog koje će napraviti pauzu od šest meseci tokom kojih će se posvetiti terapijama i porodici.

Na društvenim mrežama je sa obožavaocima podelio detalje iz porodičnog života i posebno fotografiju na kojoj se igra sa sinom Stehanom, posebno istakavši da ga porodica čini blagoslovenim.

"Znam da se pitate kako sam i kako se oporavljam. Uglavnom provodim vreme ili na terapijama ili sa porodicom. Moji dani su vrlo mirni i vrlo sam zahvalan na svakom trenutku s mojim najvoljenijima. Evo jedan momenat tate i sina koji prave kobajagi auto od kartonske kutije. Od sada sve pravimo duplo jer sa nestrpljenjem iščekujemo bebu. Kakav blagoslov!", istakao je Đoković u poruci.

Nešto ranije je postavio i poruku o svom bratu Marku i njihovom odnosu.

"Ljubav koju osećam prema svom bratu je bezuslovna! Kojim god putevima da nas život nosi, uvek osećam da smo povezani i jedan uz drugog. Kao jedna od najbližih osoba iz mog porodičnog okruženja, Marko mi pomaže da izgradim svoju unutrašnju snagu i stvarno uvek mogu da računam na njega. Ko vas čini onim što jeste? "

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво