Federer propušta Sinsinati, Nadal ponovo broj jedan

Rodžer Federer se povukao iz trke za najboljeg igrača na ATP listi pošto je zbog povrede otkazao nastup na Mastersu u Sinsinatiju gde je trebalo da vodi bitku s Rafaelom Nadalom za svetski tron. Nadal od narednog ponedeljka ponovo najbolji teniser sveta.

Španski teniser Rafael Nadal će od narednog ponedeljka ponovo biti prvi na ATP listi, pošto se Švajcarac Rodžer Federer povukao sa Mastersa u Sinsinatiju zbog povrede leđa.

Trenutno je prvi Britanac Endi Mari, ali se on povukao sa turnira u Sinsinatiju pošto se nije oporavio od povrede kuka, pa je od narednog ponedeljka, 21. avgusta, na prvom mestu na ATP listi trebalo da ga zamene ili Nadal ili Federer.

Federer se povredio u finalu Rodžers kupa u nedelju, u porazu od Aleksandra Zvereva, i neće učestvovati na ovonedeljnom turniru u Sinsinatiju.

Nadal će se vratiti na prvo mesto na ATP listi prvi put od 6. jula 2014. godine.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи