Senzacija na Vimbldonu, Kveri zaustavio Marija

Mari – Kveri 2:3 (6:3, 4:6, 7:6, 1:6, 1:6). Endi Mari neće braniti titulu na Vimbldonu. Za veliko iznenađenje pobrinuo se Amerikanac Sem Kveri, koji je posle velike borbe stigao do trijumfa i plasmana u polufinale.

Kveri je konstantno stizao prenost Marija. Kada je ubedljivo dobio četvrti set, bilo je primetno da dominira i da je na pragu iznenađenja. Rani brejk i sigurna igra u petom setu doneli su mu trijumf u ovom meču.

Mari je dva puta imao po set prednosti i izgledalo je da ga ništa neće zaustaviti na putu do novog polufinala. Međutim, tako nije mislio protivnik. Zaigrao je znatno agresivnije.

Pad u igri Britanca i očigledna slaba kretnja po terenu donela su do serije Amerikanca, koji četvrti set dobija sa 6:1.

Ista slika i u odlučujućem setu, ponovo je Kveri dozvolio Mariju da osvoji samo jedan gem, za konačnih 6:1 u petom setu.

U borbi za finale, Sem Kveri će igrati sa boljim iz duela između Marina Čilića i Žila Milera.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво