Beker: Iznenađen sam, imam novac da pokrijem dug

Legendarni nemački teniser Boris Beker iznenađen je što je Stečajni sud u Londonu proglasio njegov bankrot jer, kako je naglasio, ima novac da pokrije dug zbog kojeg ga je tužila privatna banka "Arbutnot Lejtam". Šestrostruki šampion na gren slemovima istakao je da vrednost njegove imovine prevazilazi dug prema banci.

Doskorašnjem treneru Novaka Đokovića odbijen je zahtev za dodatnih 28 dana za isplatu duga iz 2015. godine, iako je njegov tim advokata nudio refinansiranje aranžmana i hipoteku na vlasništvo nekretnina na Majorci, čime bi prikupio šest miliona evra.

"Sporan kredit sam hteo u potpunosti da isplatim za samo mesec dana, razočaran sam što je moj zahtev odbijen. Moje zarade su dobro poznate i jasno je da imam sredstva za otplatu duga", poručio je Beker u saopštenju.

Šestrostruki šampion na gren slemovima istakao je da vrednost njegove imovine prevazilazi dug prema banci.

"Nameravam da podnesem zahtev da se ova odluka odmah izdvoji. Do tada, skocentrisaću se na posao. Hvala mojim navijačima i pratiocima na podršci. U ovoj igri sam 32 godine i nameravam da ostanem još duže", kazao je Beker.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи