Đoković: Moram da naučim lekciju, nije Agasi kriv

Novak Đoković posle šokantne eliminacije u četvrtfinalu Rolan Garosa izjavio je da "mora da nauči lekciju i da se nada da će iz svega izaći jači".

Đoković je izgubio od mladog Austrijanca Dominika Tima, treći set sa "nulom" i ne samo što se oprostio od titule nego će od ponedeljka prvi put posle šest godina biti ispod drugog mesta na ATP listi.

"Svi veliki igrači prolaze kroz ovo, moram i ja. Naučiću lekciju i posle svega smisliti način kako da izađem još jači. Veliki je izazov ispred mene, ali spreman sam za njega", izjavio je osvajač 12 grend slem titula na konferenciji za medije, prenosi AFP.

On je preuzeo potpunu odgovornost za "užasnu igru" u trećem setu, odbacio konstataciju novinara da se predao i zamolio da ne okrivljuju Andrea Agasija.

"Treći set je moja odgovornost, nisam igrač koji se predaje, ništa nije funkcionisalo, ali borio sam se do kraja", poručio je Đoković.

Upitan o saradnji sa Andreom Agasijem, Đoković je rekao da će pokušati da nastave saradnju i na Vimbldonu. On je dodao da još ne zna da li će igrati na nekom turniru na travi pre Vimbldona.

Đoković je naveo da i dalje želi da se vrati na prvo mesto na ATP listi, ali da mora da igra bolje i da ima kontinuitet.

"Svestan sam gde sam sada i znam gde mogu da budem. Radim na tome", rekao je on.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво