Đoković i Tim u borbi za polufinale Rolan Garosa

Novak Đoković i Dominik Tim u sredu oko 11 časova igraju meč četvrtfinala na Otvorenom prvenstvu Francuske. Meč je trebalo da se igra u utorak, ali je odložen zbog kiše u Parizu. Kretanje rezultata možete pratiti na našem Internet portalu.

Đoković u Parizu brani trofej osvojen prošle godine, a u prvoj nedelji takmičenja na Rolan Garosu pokazao je da je podigao formu i da od njega ponovo možemo očekivati najviše domete. 

Trenutno drugi teniser sveta, plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je pobedio Španca Alberta Ramosa Vinjolasa sa 3:0, po setovima 7:6 (7:5), 6:1, 6:3.

Njegov rival na putu do polufinala je Austrijanac Dominik Tim, trenutno sedmoplasirani na listi najboljih tenisera sveta. Tim je u osmini finala savladao Argentinca Orasija Sebaljosa takođe sa 3:0, po setovima 6:1, 6:3, 6:1.

Đoković i Tim se odlično poznaju jer su do sada na terenu odmeravali snage u pet mečeva. Pobednik svih duela je bio naš najbolji teniser, a Đoković je nedavno u polufinalu Masters turnira u Rimu pobedio Tima sa 6:1 i 6:0.

Meč je trebalo da se igra u utorak, ali je zbog kiše u Parizu odložen za sredu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи