Читај ми!

Dirljiva scena na Rolan Garosu

Nesvakidašnja scena je viđena na meču Del Potra i Almagra. Pri rezultatu 6:3, 3:6, 1:1, Španac je bio primoran da preda meč zbog povrede kolena. To mu je teško palo, a prvi mu je prišao upravo Argentinac.

Posle velike borbe u prva dva seta, gde je rezultat bio nerešen – 6:3, 3:6, i 1:1 u gemovima u trećem setu, meč je morao da bude prekinut jer Almagro zbog bola u kolenu nije bio u stanju da nastavi meč.

To mu je izuzetno teško palo, bukvalno se srušio na teren, a prvi koji mu je prišao bio je Del Potro. Almagro je glasno plakao, dok je lice prekrivao rukom.

Argentinac je tačno znao kako se Španac oseća, i sam je u karijeri imao nekoliko teških povreda, pa je prišao da ga uteši. Potom mu je pomogao da dođe do klupe.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво