Читај ми!

Novak Đoković novi ambasador brenda "Lakost"

Novak Đoković je i zvanično postao globalni ambasador robne marke "Lakost", jednog od najprestižnijih svetskih proizvođača sportske opreme i garderobe. Današnji dan je simbolično izabran za početak saradnje, jer je 22. maja 1987. godine rođen najbolji srpski teniser.

Novak će se u novoj opremi prvi put pojaviti na ovogodišnjem Rolan Garosu, koji počinje u nedelju, 28. maja.

"Ponosan sam što sam postao novi 'krokodil'", rekao je Đoković na ceremoniji predstavljanja novog partnerstva.

"Čast i privilegija mi je što započinjem saradnju sa poznatim i uglednim brendom kao što je 'Lakost'. Čovek po kom brend nosi ime, Rene Lakost, jeste veliki šampion, koji je uneo revoluciju u sport i modu tako što je tridesetih godina prošlog veka lansirao polo majice. To što sam deo njegovog nasleđa meni predstavlja zadovoljstvo u svakom smislu. 'Lakost', naime, prati trendove, ali i čuva svoj identitet. Ujedno, predstavlja vrednosti za koje se svi borimo, uprkos činjenici da je oko nas mnogo izazova. Ali svet je lep, a greške koje se dešavaju pomažu nam da učimo, rastemo i razvijamo se. To je i Rene Lakost radio, a pritom je imao izuzetnu harizmu i uspeh. On nije bio samo teniser, već se dokazao i na mnogim drugim poljima", dodao je Novak.

"Lakost" je za Novaka specijalno dizajnirao istoimenu liniju odeće koju će nositi na svim turnirima tokom sezone. Kolekcija "Novak Đoković" predstavlja spoj funkcionalnosti i stila koji su savršeni za igrače koji, poput Novaka, vode računa o svim detaljima u igri. Novakov potpis odštampan je na levom rukavu polo majice, čija grafika je inspirisana linijama teniskog terena. Na majici za Garos su dominantne boje crvena, plava i bela, a šortsevi će biti beli ili crni. Na Vimbldonu će nositi skroz belu opremu, a u finišu sezone menjaće teget, crvenu i crnu majicu.

"Francuska i Srbija imaju iste boje u zastavi, pa nam nije bilo teško da ih uklopimo u dizajn za Garos. Radili smo zajedno na tome da imam najbolji dizajn i materijale i drago mi je da je ceo tim otvoren za ideje, dogovore. Ovo partnerstvo se ne odnosi samo na činjenicu da nosim majice sa logotipom 'Lakost', već se radi o vezi koja se širi na mnogo nivoa", poručio je Đoković.

Zbog elegancije i inventivnosti koji predstavljaju savršen spoj za francuski brend, Novak će "Lakost" predstavljati kako na terenu, tako i van njega.

Iz kompanije ističu da su izuzetno zadovoljni što su angažovali Novaka kao globalnog ambasadora. Kako ističu, Rene Lakost, legendarni teniser i osnivač brenda "Lakost", i najbolji srpski teniser su dve legende koje dele iste vrednosti – fer-plej, istrajnost i eleganciju.

Teniser i pronalazač Rene Lakost, popularni "krokodil", i Andre Žilije su 1933. godine pokrenuli su svojevrsnu revoluciju u svetu sportske opreme kreiravši čuvenu "Lakost" polo majicu, koja je igračima omogućila veću slobodu kretanja, a istovremeno je postala simbol elegancije i stila.

Kolekcija "Novak Đoković" dostupna je od maja 2017. u svim "Lakost" buticima širom sveta.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи