Читај ми!

Elina Svitolina osvojila Rim

Ukrajinka Elina Svitolina savladala je Rumunku Simonu Halep sa 2:1 po setovima (4:6, 7:5, 6:1) i osvojila titulu na turniru u Rimu. Svitolina je do trijumfa stigla nakon velike borbe i preokreta.

Halepova je bila favorit, odlično je počela meč osvojila prvi set, ali onda je Svitolina zaigrala na sve ili ništa i dobila sve. Posle velike borbe osvojila je drugi set, a u odlučujućem setu je razbila igru protivnice i došla do ubedljive pobede.

Prvi set doneo je mnogo bolju igru Halepove. Rumunka je uz dva brejka stigla do prednosti od 5:2. Svitolina uspeva da vrati jedan, ipak, nije imala snage za preokret pa protivnica osvaja prvi set sa 6:4.

Velika borba i revija brejkova viđena je u drugom setu. Igračice nikako nisu uspevale da sačuvaju servis. Na kraju Svitolina je napravila brejk više i uspela da sačuva servis više i dobije set sa 7:5.

U odlčujućem setu Ukrajinka uz dva brejka ekspresno stiže do prednosti od 5:0, potom rutinski privodi set i meč kraju, za konačnih 6:1 u trećem setu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво