Читај ми!

Zverev nadigrao Novaka za titulu u Rimu

Đoković – Zverev 0:2 (4:6, 3:6). Aleksandar Zverev je novi šampion Rima. U finalu je nadigrao našeg Novaka Đokovića. Meč je trajao jedan sat i 20 minuta igre.

Novak Đoković nije uspeo da se domogne nove titule u Rimu. U toj nameri zaustavio ga je Aleksandar Zverev. Naš teniser je delovao nemoćno, dovoljan je podatak da nije uspeo ozbiljnije da zapreti protivniku - nijedna brejk šansa u celom meču, što se Novaku retko događa. Na kraju zaslužena pobeda Zvereva.

Zverev je prepustio Đokoviću da prvi servira, i ispostavilo se da je to bila dobra taktika. Nešto lošiji ulazak u meč našeg tenisera protivnik koristi i oduzimamu servis i dolazi do ranog brejka. Stečenu prednost Nemac je uspeo da sačuva, nije dozvolio našem teniseru ni da zapreti. Novak nije uspeo da osvoji brejk loptu u setu. Zverev rešava prvi set u svoju korist rezultatom 6:4.

Slična slika i u drugom setu. Ponovo je Zverev dominirao i konstantno pritiskao servis našeg tenisera. Već u trećem gemu uspeva da oduzme servis Novaku. Protivnik je nastavio u istom ritmu. Đoković se sve više mučio i jedva osvajao svoje servise. Zverev uspeva da privede meč kraju i uz još jedan brejk dobije drugi set sa 6:3.

Tok meča:

17.45 - Kraj meča Zberev je novi šampion Rima. Protivnik nastavlja sa pritiskom na servis našeg tenisera i osvaja prvu meč loptu na servis našeg tenisera, koristi je - 6:3. 

17.33 - Zverev ponovo dolazi do brejk šanse u sedmom gemu. Novak uspeva da se izvuče. Usledilo je još jedno izjednačenje nakon prednosti za našeg tenisera. Potom Đoković vezuje dva poena i uspeva da osvoji gem - 3:4. 

17.13 - Posle osvojenog svog protivnik pritiska servis našeg tenisera, 0:30. Đoković uspeva da odbije napad, 30:30. Međutim, Zverev je neumolji i dolazi do brejk šanse. Koristi je i dolazi do ranog brejka i u drugom setu - 1:2. 

17.04 - Novak je siguran na startu drugog seta, 1:0.

14.57 - Zverev osvaja svoj servis i rešava prvi set u svoju korist sa 6:4.

14.55 - Oba tenisera uspevaju da sačuvaju svoj servis 4:5.

16.43 - U narednom gemu Novak pritiska servis protivnika 15:30. Međutim, usledila su tri snažna servisa Zvereva, koji pretvara u poene - 2:4. 

16.38 - Oba tenisera osvajaju svoje servise - 2:3.

16.32 - Đoković je uspeo da stabilizuje prvi servis, što je rezultiralo laganim osvajanjem gema, 2:1 za Zvereva.

16.28 - Zverev siguran na svoj servis - 2:0.

16.26 - Novaka nesluži prvi servis na startu meča, što Zverev koristi i dolazi do tri vezane brejk šanse. Koristi drugu i vodi sa 1:0.

16.22 - Počeo je meč ...

16.15 - Na podbacivanju novčića više sreće je imao Zverev i izabrao je da Novak prvi servira.

16.12 - Igrači izlaze na teren. Posle zagrevanja očekujemo početak meča.

Број коментара 33

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво