Читај ми!

Tim izbacio Nadala, čeka boljeg iz duela Đoković – Del Potro

Dominik Tim je savladao Rafaela Nadala u četvrtfinalu Masters turnira u Rimu sa 2:0 (6:4, 6:3). Austrijanac je tako Nadalu naneo prvi poraz u sezoni na šljaci, ali i zakazao duel sa boljim iz duela Novak Đoković – Huan Martin del Potro.

Dominik Tim se pobrinuo za veliko iznenađenje u Rimu. Eliminisao je favorita i do danas ove sezone neporaženog na šljaci, Španca Rafaela Nadala. Velika borba u skoro dva časa igre pripala je Austrijancu, pred kojim je još jedan veliki duel u polufinalu ili sa Đokovićem ili sa Argentincem Del Potrom.

Dominik Tim je krenuo silovito i već na startu mečao oduzeo je servis Nadalu, a kada je u petom gemu stigao do drugog brejka i vođstva od 5:1, bilo je sigurno da Nadal nema šta da traži u prvom setu. Uspeo je Španac da vrati jedan brejk, ali je Tim uspeo da sačuva prednost i dobije prvi set sa 6:4.

U drugom setu ravnopravna borba vodila se sve do sedmog gema. Tim ponovo uspeva da oduzme servis Nadalu, koji je u prethodnom gemu propustio dve brejk šanse. Nadal je napao u narednom gemu, pokušao je da se vrati u meč. Uspeo je da stvori tri brejk šanse, ali Austrijanac je uspeo da se odbrani. U narednom gemu Tim dolazi do novog brejka i time stavlja tačku na ovaj meč.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво