Izner i Zverev prvi polufinalni par u Rimu

Američki teniser Džon Izner plasirao se u polufinale mastersa u Rimu, pošto je u četvrtfinalu pobedio Hrvata Marina Čilića sa 2:1 u setovima (7:6, 2:6, 7:6). Aleks Zverev sa 2:0 (7:6, 6:1) savladao Miloša Raonića.

Meč Iznera i Čilića, 24. i osmog tenisera sveta, trajao je nešto više od dva i po sata, a Amerikanac će u polufinalu igrati protiv mladog Nemca Aleksandra Zvereva.

Zverev se plasirao u polufinale pošto je u četvrtfinalu slavio protiv Miloša Raonića iz Kanade sa 7:6, 6:1.

I Zverev i Raonić su u prvom setu napravili po dva brejka, pa je pobednik tog dela igre rešen posle taj-brejka. Nemac je taj-brejk dobio sa 7:4.

U drugom setu na terenu je praktično postojao samo jedan teniser. Zverev je dva puta oduzeo servis protivniku, ne dozvolivši mu niti jednu brejk priliku.

U preostala dva četvrtfinala sastaju se Novak Đoković - Huan Martin del Porto i Rafael Nadal - Dominik Tim.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи