Jelena povela pa izgubila od Gergesove u Rimu

Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković poražena je posle preokreta u drugom kolu turnira u Rimu od Nemice Julije Gerges sa 2:1, po setovima 2:6, 7:6, 6:1.

Jelena je prilično dobro odigrala prvi set i posle razmene brejkova u trećem i četvrtom gemu dobila naredna četiri i osvojila taj deo igre sa 6:2.

Drugi set je doneo veoma zanimljivu i pre svega ravnopravnu borbu dve igračice, ali se u taj-brejku ipak bolje snašla Nemica (7:2) za 7:6, i tako uvela meč u treći set.

Tamo kao da je samo Gergesova postojala, lako i ubediljvo je došla do prednosti od 3:0, koju je bez većih problema sačuvala do kraja za 6:1 i plasman u treće kolo u glavnom gradu Italije.

Ovo je druga pobeda Gergesove u šestom međusobnom okršaju sa Jelenom Janković. Turnir u Rimu igra se za nagradni fond od 2.775.745 dolara. 

Tok meča: 

15.34 – Kraj meča, Gergesova osvaja treći set sa 6:1 i pobeđuje Jelenu Janković sa 2:1 u setovima. 

15.22 – Silovit start Gergesove u trećem, odlučujućem setu – 3:0.

15.08 – Nemica ubedljivo, sa 7:2, osvaja taj-brejk a time i drugi set (7:6) i uvodi meč u treći set. Jelena je propustila lepu priliku... 

15.00 – Drugi set će biti odlučen u taj-brejku!

14.50 – Finiš seta je uzbudljiv, 5:5, i dalje ništa nije rešeno... 

14.30 – Na polovini drugog seta rezultat je nerešen – 3:3. 

13.59 – Jankovićeva osvaja prvi set nakon novog brejka – 6:2!

13.48 – Novi brejk za srpsku teniserku, koja sada vodi sa 4:2 u prvom setu. 

13.37 – Nakon početna dva gema gde nije bilo gubitka servisa, dve teniserke u trećem i četvrtom gemu razmenjuju po brejk, pa je rezultat 2:2. 

13.09 – Počeo je meč, prva servira Jelena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво