Nadal: Ne mogu biti srećniji

Španski teniser Rafael Nadal prekinuo je niz od sedam uzastopnih mečeva bez pobede protiv Novaka Đokovića, a nakon trijumfa nad srpskim teniserom u polufinalu mastera u Madridu rekao je da ne može da bude srećniji.

"Ne mogu biti srećniji. Mnogo mi znači što sam stigao do finala ovde u Madridu. Bio je ovo važan meč za mene, jer je značilo da nastavljam u dobrom ritmu u kom sam poslednjih nekoliko meseci. Znao sam da moram dobro da odigram. Tačno je da sam napravio i neke greške, ali borio sam se do kraja", rekao je Nadal.

Nadal je pobedio Đokovića sa 6:2, 6:4 i plasirao se u finale mastersa u Madridu gde ga čeka pobednik drugog polufinala u kom se sastaju Dominik Tim i Pablo Kuevas.

Ovo je bila prva pobeda Nadala nad Đokovićem od finala Rolan Garosa 2014. godine. Nadal je pre današnjeg meča izgubio 15 uzastopnih setova od Đokovića, a osvojio je samo jedan set u 12 mečeva za poslednje četiri godine.

Četvorostruki šampion Madrida će u nedelju igrati svoje osmo finale u glavnom gradu Španije, a prvo od 2015. godine kada je poražen od Britanca Endija Marija.

Poslednji put titulu u Madridu osvojio je 2014. godine.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи