Đoković fondacija otvorila igralište u Novom Bečeju

Fondacija Novak Đoković otvorila je igralište za decu u predškolskoj ustanovi "Pava Sudarski" - vrtićima "Leptirić" i "Jovanka Dobrosavljev Mica" u Novom Bečeju i kompletirala akciju u duhu nedavno pokrenute onlajn kampanje "Sport u jednoj reči - Sport In One Word".

Istovremeno, Fondacija je donirala mobilijar vrednosti oko 1.230.000 dinara.

Igralište u Novom Bečeju je četvrto po redu koje je otvoreno ovog meseca i namenjeno je da upotpuni svakodnevno druženje i igru za više od 320 mališana.

Prethodno su otvorena igrališta u opštinama Srbobran, Stara Pazova i Gornji Milanovac gde je u adaptaciju i opremanje vrtića uloženo više od tri miliona dinara.

Projektna menadžerka Fondacije, Gorana Džudža Jakovljević, istakla je da je želja da deca širom Srbije imaju adekvatne uslove za igru, razvoj i napredak.

"Delimo mišljenje sa predstavnicima lokalnih zajednica i težimo da obuhvatimo što više mesta, kako bismo pružili uslove za sportske aktivnosti i deci u gradu i okolnim mestima. Do sada smo uspeli da otvorimo četiri igrališta i verujemo da čemo nastaviti istim intenzitetom. Veoma je važno da svi budemo uključeni i pomognemo sredine kojima je to neophodno", izjavila je ona.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи