Fed kup, Gavrilova osvojila drugi poen za Australiju protiv Srbije

Darija Gavrilova savladala je Ivanu Jorović sa 2:0 po setovima 6:2, 6:2 i osvojila drugi poen za Australiju. U prvom meču Ešli Barti je savladala Aleksandru Krunić, takođe sa 2:0 (6:2, 6:3). U nedelju su na programu dueli Krunić i Gavrilova, potom Jorović i Barti, a ukoliko bude bilo potrebe za dubl su prijavljene Krunić i Nina Stojanović, odnosni Barti i Kejsi Delakva. Direktan prenos mečeva je na kanalima RTS-a i putem lajv strima na našem portalu.

Mlada Ivana Jorović je odigrala dobar meč pokušala je na sve načine da se suprotstavi favorizovanoj protivnici. Uspela je na trenutke da parira Gavrilovoj, ali nije imala snage ozbiljnije da zapreti.

U prvom setu naša teniserka je uspela da osvoji dva gema, jedan na svoj i jedan na servis protivnice, propustila je još nekoliko šansi, ali je iskusnija protivnica uspela da odbije ostale napade i dobije prvi set sa 6:2.

Drugi set doneo je još bolji tenis, ali sa istim skorom. Posle trećeg gema našoj teniserki je morala da se ukaže medicinska poć zbog bola u levoj ruci, stisla je zube i nastavila meč. Pokušavala je Ivana da se vrati u meč, ali svi njeni napori nisu urodili plodom. Na kraju zaslužena pobeda protivnice, 6:2 i u drugom setu.

Drugog dana na teren će prvo Krunić i Gavrilova, potom Jorović i Barti, a ukoliko bude bilo potrebe za dubl su prijavljene Krunić i Nina Stojanović, odnosni Barti i Kejsi Delakva.

Prenos mečeva iz zrenjaninske "Kristalne dvorane" je na našem Prvom programu i na sajtu RTS-a.

Ovako je protekao današnji dan:

16.18 - Kraj meča. Gavrilova je savladala Jorovićevu sa 2:0 (6:2, 6:2). Posle prvog dana Australija vodi sa 2:0. 

15.38 - Kraj prvog seta Gavrilova - Jorović 1:0 (6:2). Ivana Jorović jepružila svoj maksimum ali nije uspe da pruži jači otpor favorizovanoj protivnici.

15.01 - Počeo je meč ...

14.55 - Nakon zagrevanja očekujemo početak meča Jorović - Gavrilova.

14.29 - Kraj meča, Barti - Krunić 2:0 (6:4, 6:3). Barti je donela prvi bod Australiju. U drugom setu Krunićeva nije uspela da uzvrati na rano stečen brejk prednosti, protivnica je sačuvala prednost i stigla do konačne pobede i prvog boda za svoju selekciju.

13.46 - Kraj prvog seta, Barti - Krunić 6:4. Aleksandra je uspela da se vrati u set nakon dva brejka zaostatka, 1:4, stigla je do izjednačenja, ali u finišu nije imala snage za totalni preokret i dozvolila je protivnici da novim brejkom osvoji prvi set.

13.06 - Počeo je meč ...

12.55 - Posle intoniranja himni očekujemo početak meča.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво