Mari eliminisan sa turnira u Monte Karlu

Prvi teniser sveta, Britanac Endi Mari, eliminisan je sa Masters turnira u Monte Karlu, pošto je u osmini finala poražen od Španca Alberta Ramosa Vinjolasa u tri seta, sa 2:6, 6:2, 7:5. Ramos Vinjolas je do trijumfa u njihovom prvom međusobnom duelu došao posle dva sata i trideset dva minuta igre.

Španac Alberto Ramos Vinjolas će se u četvrtfinalu sastati sa Hrvatom Marinom Čilićem, koji je ranije danas u dva seta, 6:2 i 7:6 (0), pobedio Čeha Tomaša Berdiha.

Endi Mari se u današnjem meču mučio u svojim servis-gemovima, ali je prvi set ipak uspeo da dobije sa 6:2, pošto je napravio četiri brejka, dok je Špancu to samo dvaput pošlo za rukom.
Ramos Vinjolas je u drugom setu bio znatno sigurniji na svojim servisima, nije dopustio Britancu da mu oduzme servis, dok je njemu to dvaput pošlo za rukom.

Mari je u odlučujućem setu imao prednost od 4:0 i priliku da povede sa 5:0, ali je od tog trenutku gotovo stao, ništa mu nije polazilo za rukom, što je Ramos Vinjolas iskoristio i potpunim preokretom došao do trijumfa i plasmana u četvrtfinale.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара