Читај ми!

Đere u drugom kolu turnira u Marakešu

Laslo Đere se plasirao u drugo kolo turnira u Marakešu, pošto je u prvom kolu pobedio Slovaka Martina Kližana u dva seta – 7:6, 6:3.

Đere je u njihovom drugom međusobnom duelu do trijumfa došao posle sat i pedeset minuta igre.
Srpski teniser će se u drugom kolu sastati sa Špancem Albertom Ramosom Vinjolasom, koji je kao drugi nosilac bio slobodan u prvom kolu.

Na samom početku meča, teniseri su razmenili brejkove, da bi potom taj period igre bio okončan u taj-brejku, koji je pripao našem teniseru sa 7:3.

U drugom setu Đere, 184. teniser na ATP rang-listi, do jedinog brejka stigao je u šestom gemu i tako došao do jednog od najboljih rezultata na ATP turnirima.

Nagradni fond turnira u Marakešu je 482.060 dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво