Читај ми!

Beker: Novače vreme je da očistiš patike, našpanuješ reket i vratiš se na posao!

Tokom epskog meča Federer - Kirjos, koji je Federer rešio u svoju korist posle tri taj-brejk seta, Đokovićev bivši trener imao je poruku za našeg tenisera. Vreme je da očistiš patike, našpanuješ reket i vratiš se na posao.

"Nadam se da moj čovek Novak Đoković gleda ovo. Vreme je da očistiš svoje patike, našpanuješ reket i da se vratiš na posao", tvitnuo je bivši trener najboljeg srpskog sportiste, Boris Beker, tokom epskog polufinala Mastersa u Majamiju.

Nešto kasnije, Beker je okačio poster na kojem piše:

"Poverenje. Potrebne su godine da bi se steklo, sekunde da bi se polomilo i večnost da bi se popravilo".

U tom trenutku na najvećem stadionu u Ki Biskejnu 35-godišnji Rodžer Federer i 21-godišnji Nik Kirjos, koji je ove sezone dva puta pobedio Đokovića, igrali su nezaboravan duel u borbi za veliko finale.

Pobedio je Federer 7:6 (11:9), 6:7 (9:11), 7:6 (7:5), što je svakako bio jedan od najuzbudljivijih mečeva na Masters turnirima u poslednjih nekoliko sezona.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво