Читај ми!

Đoković igra u Monte Karlu

Srpski teniser Novak Đoković igraće na turniru u Monte Karlu, ako je suditi na osnovu spiska igrača prijavljenih za taj turnir. Navedeno je i ime Endija Marija.

Đoković je zbog povrede lakta propustio Masters u Majamiju. Očekuje se da će biti spreman za takmičenje u Monte Karlu, koje počinje 16. aprila. Na spisku igrača je i prvi teniser sveta Endi Mari, koji je takođe zbog povrede otkazao nastup u Majamiju.

Đoković je u Monte Karlu, gde je dva puta bio šampion (2013. i 2015) ispao u drugom kolu, izgubivši od Jiržija Veselog, pa ima priliku da dobrim igrama osvoji veliki broj poena.

Pre turnira u Kneževini, Đoković bi mogao da bude u sastavu reprezentacije Srbije za duel protiv Španije u Beogradu u četvrtfinalu Dejvis kupa od 7. do 9. aprila, što je kao mogućnost ostavio selektor Nenad Zimonjić.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи