Читај ми!

Zimonjić: Novak će uraditi sve da se oporavi za Špance

Selektor Dejvis kup selekcije Nenad Zimonjić poručuje iz Majamija da Novak želi da igra za Srbiju protiv Španije i da se nada da će Đoković biti spreman za taj duel. Povreda je došla u zao čas, kada je mnogo takmičenja pred njim, prenosi "Sportski žurnal".

„Uradiće sve da se oporavi za meč sa Španijom", dodaje selektor Zimonjić.

Dva grend slema, pet mastersa 1.000, četvrtfinale Dejvis kupa. Sve to nabijeno je od marta do sredine jula. Najteži deo teniske sezone je tek počeo, a Novak Đoković mora na bolovanje.

U pitanju je povreda lakta, veoma važnog dela za igranje tenisa. Ta tetiva neprestano trpi opterećenje, a kada se jednom povredi, to ne prolazi preko noći. Pogotovo kada se povreda obnavlja.

Đoković je zbog obnovljene povrede morao da otkaže učešće na mastersu 1.000 u Majamiju koji je počeo danas, ali sada je bitno da što pre sanira bolni lakat i da se vrati u akciju.

S druge strane, ne sme prerano da se vrati na teren, jer bi ponovna obnova povrede mogla da znači još dužu pauzu. Prvo sledeće takmičenje je četvrtfinale Dejvis kupa protiv Španije u "Pioniru" od 7. do 9. aprila.

"Verujem da će Novak biti spreman za četvrtfinale", javio se selektor Nenad Zimonjić sa Floride, i dodao: „On najbolje zna kako mu je telo i shodno tome mislim da će praviti plan za Dejvis kup i ostale turnire".

Za selektora nema dileme kakve su Đokovićeve želje.

"Svakako želi da igra protiv Španije", objasnio je on.

Zimonjić ne gubi optimizam, pre svega jer je iz prve ruke uveren u to kolika je želja najvećeg srpskog asa da stane na megdan Špancima u "Pioniru".

"Uradiće sve da se oporavi i bude spreman za ovaj duel", dodaje selektor.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи