Читај ми!

Novak i Viktor izbacili prve nosioce

Novak Đoković i Viktor Troicki pobedili su prve nosioce turnira u Indijan Velsu, Francuze Maua i Herbera, savladavši ih sa 2:1, po setovima 5:7, 6:1, 11:9, i plasirali se u narednu rundu takmičenja. Novak i Viktor će u borbi za polufinale igrati protiv šestih nosilaca Južnoafrikanca Ravena Klasena i Amerikanca Radživa Rama.

Još jedan sjajan meč za Novaka i Viktora. Uspeli su da se vrate posle izgubljenog seta, ubedljivo dobiju drugi, a u super taj-brejk setu su imali više snage i koncentracije, ponovo preokrenuli rezultat i zasluženo slavili.

Na startu prvog seta naš dubl je izgubio servis. Pokušali su Novak i Viktor da vrate brejk, to im je pošlo za rukom u desetom gemu. Međutim, Francuzi uspevaju ponovo da oduzmu servis našim teniserima, a potom i reše set u svoju korist, 7:5.

U drugom setu sjajna igra Đokovića i Troickog. Protivnici nisu imali rešenja za igru našeg para, koji im je dozvolio da osvoje samo jedan gem u setu, 6:1.

Meč je rešen u super taj-brejk setu. Francuzi uspevaju da uz dva mini-brejka povedu sa 4:0. Viktor i Novak uzvraćaju i izjednačuju na 4:4. Usledilo je nekoliko poena bez mini-brejka, 6:6. Potom Francuzi ponovo stižu do mini-brejka prednosti, 8:6. Viktor i Novak dolaze do novog izjednačenja, 8:8. Međutim, protivnici prvi dolaze do meč lopte na servis Đokovića. Novak je bio siguran, 9:9. Naš dubl osvaja još jedan poen za svoju prvu meč loptu na servis Maua. Koriste je za 11:9.

Novak i Viktor će u borbi za polufinale igrati protiv šestih nosilaca Južnoafrikanca Ravena Klasena i Amerikanca Radživa Rama, koji su bili bolji od Australijanca Bernarda Tomića i Španca Rafaela Nadala sa 3:6, 7:6 (7:4), 11:9.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво