Читај ми!

Čair rasprodat, ulaznica za singl mečeve nema

Kompleti ulaznica i sve pojedinačne karte za prvi i treći dan meča Dejvis kupa između teniskih reprezentacija Srbije i Rusije u Nišu su rasprodate, saznaje agencija "Beta" u kompaniji "DD Tikets" u Beogradu.

Prema rečima zaposlenih u "DD Tiketsu", ostalo je još malo karata za drugi dan takmičenja, kada je na programu meč u dublu. Mečevi prvog kola Dejvis kupa između Srbije i Rusije će se igrati od 3. do 5. februara u niškoj dvorani "Čair", a prodaja karata je počela 19. januara.

Interesovanje za kupovinu ulaznica je drastično poraslo kada je Novak Đoković potvrdio da će igrati u Nišu.

"Nakon njegove potvrde, sve karte su prodate maltene za dva dana", kazali su u "DD Tiketsu".

U toj kompaniji su dodali da preostale karte za meč u dublu ne mogu da se kupe preko sajta već isključivo u ovlašćenim prodavnicama firme "Vin vin". Ulaznica za meč dublova košta 400 dinara.

Paketi ulaznica za sva tri dana takmičenja prodavali su se po ceni od 1.650 dinara, a ulaznice za prvi i treći dan takmičenja koštale su 700 dinara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи