Читај ми!

Olga Danilović uspešna na startu juniorskog turnira

Olga Danilović se plasirala u drugo kolo „Ozi opena“ pobedom nad Australijankom Aleksom Cvetičanin od 2:1 po setovima 6:1, 5:7, 6:2. Protivnica u drugom kolu biće joj Kineskinja Šujua Ma.

Olga Danilović je bila bolja od Alekse Cvetičanin, iako je protivnica uspela da osvoji drugi set i stigne do izjednačenja, naša teniserka je opravdala ulogu favorita i došla do zasluženog trijumfa.

U prvom setu protivnica nije imala rešenja za igru naše teniserke. Olga je u četvrtom gemu oduzela servis protivnici i povela sa 3:1. Novim brejkom Danilovićeva dolazi do prednosti od 5:1. Potom rutinski privodi set kraju, 6:2.

Drugi set doneo je veliku borbu. Protivnica prva dolazi do brejka i prednosti od 4:1. Olga uspeva da vrati brejk u devetom gemu, 5:4. Međutim, u dvanaestom gemu Aleksa uspeva ponovo da napravi brejk i reši set u svoju korist 7:5.

Odlučujući set doneo je mnogo bolju igru naše teniserke. Nakon razmene brejkova na startu seta Danilovićeva je preuzela kontrolu igre u svoje ruke. Nakon 2:2, uz dva brejka osvaja četiri vezana gema i reševa set i meč u svoju korist, 6:2 u trećem setu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи