Читај ми!

Kraj i za Lajovića i Troickog

Dušan Lajović i Viktor Troicki poraženi su od Kolumbijaca Huana Sebastaijana Kabala i Roberta Faraha sa 2:1 po setovima 2:6, 7:5, 6:0 u drugom kolu Australijan opena.

Lajović i Troicki nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo turnira dublova. Uspeli su da osvoje prvi set, konstatno jurili prednost protivnika u nastavku, međutim, gube naredna dva seta i protivnici stižu do trijumfa.

Odlično su Dušan i Viktor ušli u meč uz dva brejka ekspresno dolaze do prednosti od 4:0. Potom rutinski privode set kraju, 6:2 u prvom setu.

U drugom setu naši teniseri u dva navrata uspevaju da vrate brejk protivnika. Kada se očekivalo da će set biti rešen u taj-brejku protivnici ponovo oduzimaju servis našem paru, prilike za popravni nije bilo, 7:5 u drugom setu.

Kolumbijci su dominirali u trećem setu. Uz dva brejka brzo dolaze do prednosti od 5:0. Raspala se igra naših tenisera, protivnici to koriste i rešavaju set i meč u svoju korist bez izgubljenog gema, 6:0 u trećem setu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи