Читај ми!

Jelena Janković: Teško mi je, ali igra ohrabruje

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da joj nije lako posle poraza od Svetlane Kuznjecove u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije, ali da je ohrabrena igrom pred nastavak sezone. Ruskinja je rano jutros pobedila posle više od tri i po sata igre u tri seta, sa 6:4, 5:7, 9:7.

"Jedna od nas je morala da izgubi. Razočarana sam i nije lako prihvatiti ovaj poraz, jer sam stvorila sebi šansu za trijumf. Imala sam brejk lopte na 3:0 u trećem setu. Posle toga mi je stao servis, procenat prvog servisa je pao, ne znam da li sam bila umorna... Da, taj umor, plus te rupture koje sam imala, teško je servirati", preneo je Sport klub reči teniserke iz Melburna.

Svetlana Kuznjecova je rano jutros pobedila Jelenu posle više od tri i po sata igre u tri seta – 6:4, 5:7, 9:7.

"Mnogo je pozitivinih stvari iz ovog meča, dugo nisam igrala na ovako visokom nivou. Nije lepo izgubiti, ali je lepo što sam ponovo bila deo toga. Nekoliko poena je odlučilo. Nastaviću vredno da radim. Napredovala sam mnogo u odnosu na Šendžen i Hobart. Ako popravim još neke detalje, mislim da mogu da se nadmećem sa svima. Ovo je najteži deo – kada posle tri i po sata izgubiš i sve te boli. Moram da postanem jača, ali igra je tu, pokazala sam da i dalje mogu", rekla je reprezentativka Srbije.

"Nadam se da ću ostati zdrava i mislim da u tom slučaju mogu da se borim sa najjačima na svetu", dodala je ona.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво