Jankovićeva, Tipsarević i Troicki danas na terenu

Četvrtog dana turnira u Vimbldonu nastupiće četvoro srpskih tenisera - u singlu Jelena Janković, Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić u dublu s Kanađaninom Danijelom Nestorom.

Jelena Janković danas igra protiv Karle Suares Navaro iz Španije meč drugog kola turnira na Vimbldonu.

Ovaj duel je treći po rasporedu na terenu broj dva, na kome prvi meč počinje u 13 sati.

Jankovićeva je postavljena za drugog nosioca na turniru, a sa Španjolkom je igrala jednom, u četvrtfinalu ovogodišnjeg Rolan Garosa, kada je pobedila sa 2:0.

Meč drugog kola danas igra i Janko Tipsarević, koji će se na centralnom terenu sastati sa šestim nosiocem, Amerikancem Endijem Rodikom. Tipsarević i Rodik do sada su igrali jednom, pre dve godine na Vimbldonu, kada je u prvom kolu pobedio Amerikanac sa 3:1. Ovaj meč je treći po rasporedu, a prvi duel na centralnom terenu igra se od 14 sati.

Viktor Troicki danas na terenu broj 18 igra u drugom kolu protiv Čeha Radeka Štjepaneka. Meč je drugi po rasporedu, a prvi duel počinje u 13 sati.

Takmičenje na Vimbldonu danas počinje i nabolji dubl igrač Srbije Nenad Zimonjić, koji sa Kanađaninom Danijelom Nestorom u prvom kolu igra protiv Britanaca Aleksa Bogdanovića i Džonatana Marija. Ovaj meč igra se od 13 sati na terenu broj šest.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи