Читај ми!

Đoković protiv Verdaska u utorak od devet ujutro

Po rasporedu mečeva na Otvorenom prvenstvu Australije Novak Đoković će odbranu titule početi duelom sa Fernandom Verdaskom u utorak uveče u Melburnu, a u jutarnjim časovima po našem vremenu. Zbog toga je naš as prilagodio i vreme treninga pomerivši ga sa 15.00 na 18.30, a deo treninga je bio otvoren za predstavnike medija.

Partner Đokoviću na treningu bio je Martin Kližan, takođe levoruki teniser poput Fernanda Verdaska prvog Novakovog rivala na turniru na kome naš teniser brani titulu.

Pred šestostrukim osvajačem turnira je nimalo jednostavan meč iako Novak Đoković u duelima sa Fernandom Verdaskom ubedljivo vodi sa 10 prema 5 u pobedama. Verdasko je poslednji put slavio 2010. godine, ali je na poslednjem duelu pre desetak dana namučio našeg asa, koji je do pobede došao posle dramatičnog preokreta u polufinalu i nastavio put do osvajanja titule u Dohi.

Po rasporedu mečeva u Melburnu Đoković i Verdasko će ponovo odmeriti snage u utorak uveče u Melburnu, a u jutarnjim časovima po našem vremenu, pa je naš as zbog toga pomerio i vreme treninga kako bi se što bolje pripremio za taj duel.

Tokom noći, od jedan sat po našem vremenu između nedelje i ponedeljka, na terene u prvom kolu turnira u Melburnu izaći će troje srpskih tenisera.

Jelena Janković igra protiv Nemice Laure Zigmund, Viktor Troicki protiv Damira Džumhura iz BiH, dok je rival Dušanu Lajoviću Francuz Stefan Rober.
Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 37,5 miliona dolara. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво