Mari o pet izgubljenih finala u Melburnu: To mi nije barijera

Prvi teniser sveta Endi Mari izjavio je da nema psihičku barijeru pred početak Australijan opena, na kojem je izgubio pet finala.

Mari je u četiri finala u Melburnu poražen od trenutno najvećeg rivala Novaka Đokovića, tenisera od kog je izgubio prvo finale u novoj godini na turniru u Dohi.

"Ne osećam da imam mentalnih problema pred Melburn, to je sve iza mene. Idem da dam sve od sebe i probam da osvojim trofej. Neću biti samokritičan ukoliko ne uspem da dođem do titule, ukoliko pružim svoj maksimum", rekao je Mari za britanski Tajms.

Mari, iza kojeg je uspešna 2016. godina, pošto je prvi put postao svetski broj jedan i osvojio Vimbldon i Olimpijske igre, priznao je da je razmišljao o tome da prihvati orden viteza Velike Britanije.

"Pričao sam sa nekoliko bliskih ljudi. Nemam mnogo godina, ponuđena mi je velika čast, ali i velika odgovornost. Još sam mlad, takmičim se i ne želim da mi išta odvlači pažnju sa terena", zaključio je britanski teniser.

Australijan open se održava od 16. do 29. januara, a titulu brani srpski teniser Novak Đoković.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво