Читај ми!

Novak: U Melburnu je Endi favorit

Endi Mari je zbog forme u kojoj je jedan od najvećih, ako ne i najveći favorit u Melburnu, smatra najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji se nada da će na Australijan openu igrati onako kako je igrao proteklih godina.

Đoković je već stigao u Melburn, u želji da se što pre adaptira na tamošnje uslove, izveštava Politika, koja donosi intervju sa našim najboljim sportistom.

"Bio je naporan turnir u Dohi, biće potrebno nekoliko dana da se odmorim, ali imam celu nedelju do početka Australijskog opena i mislim da je to sasvim dovoljno da se oporavim i budem spreman", rekao je Đoković.

Na pitanje koga smatra favoritom na narednom turniru, Đoković je istakao da je teško izdvojiti bilo koga iz niza asova.

"Federer, Nadal i Vavrinka već su prekaljeni šampioni. Zatim Raonić, jer igra izvrsno, pa Nišikori, koji uvek može da iznenadi. Prilično je otvoren turnir, a zbog rezultata koje smo Mari i ja imali u Australiji proteklih nekoliko godina možda malo odskačemo, ali ne zaostaju ni drugi," rekao je Đoković.

Novak Đoković je u subotu pobedio prvog tenisera sveta Endija Marija sa 2:1 i osvojio je svoj 67. trofej u tridesetoj godini. Interesantno je da se time izjednačio i sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom, koji su takav uspeh takođe ostvarili u tom životnom dobu.

Na Australijan openu, Novak Đoković ima šest osvojenih titula, a Britanac nema nijednu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара