Novak Đoković poražen od Safina

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je posle eliminacije u drugom kolu Vimbldona da je “sam kriv” za poraz od Rusa Marata Safina. Izgubio je rezultatom 6:4, 7:6, 6:2.

"Ovo jednostvno nije bio moj dan. Za razliku od mene, Safin je bio potpuno skoncentrisan na meč i nije ni malo ličio na onog nestabilnog Safina iz prošlosti"- rekao je Đoković. Treći igrač sveta naglasio je da je mentalno "potpuno iscrpljen".

"Sezona zaista dugo traje. Osećam se potpuno iscrpljeno. Safin je u svim elementima igre bio bolji od mene i zasluženo je pobedio", naglasio je Đoković.

Srpski teniser podsetio je da mu je Safin bio idol u juniorskim danima.

"Safin, koga izuzetno poštujem kao igrača, bio je jedan od mojih idola. Moguće je da me ja taj veliki respekt skupo koštao", ocenio je Đoković.

Ruski teniser izjavio je da se tokom meča protiv Đokovića nije opuštao ni u jednom trenutku.

"Bio sam skoncentrisan na svaki poen. Prednost je bila na mojoj strani zbog činjenice da nisam imao šta da izgubim, dok je Novak bio opterećen poterom za mestom broj jedan na ATP listi", ocenio je Safin

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво