Kecmanović odbranio titulu na Oranž boulu

Najbolji junior sveta Miomir Kecmanović odbranio je titulu na turniru Oranž boul, savladavši u finalu Kineza Vua Jublinga sa 2:0 (6:3, 6:1).

Na putu do trofeja na Floridi, 17-godišnji Beograđanin nije izgubio set. Kecmanović, koji će 2016. godinu završiti kao najbolji među juniorima, odbranio je titulu na Oranž boulu, što se od 1947. godine dogodilo samo dvaput.

Harold Solomon je odbranio titulu 1970. godine, a potom i Bili Martin, četiri godine kasnije.

Da odbrane titulu na Oranž boulu nisu uspeli ni veliki šampioni kao što su Džon Mekinro, Ivan Lendl, Rodžer Federer, Endi Rodik...

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се