Читај ми!

Dušan Lajović napredovao dva mesta na ATP listi

Srpski teniser Dušan Lajović napredovao je dva mesta na danas objavljenoj ATP listi, na čijem vrhu nije bilo promena. Lajović ima 627 bodova i trenutno je na 93. mestu, a napredak je zabeležio zahvaljujući padu Dudija Sele od šest pozicija.

U vrhu nije bilo promena, pa je Novak Đoković drugi sa 11.780 bodova, 630 manje od najboljeg tenisera sveta Endija Marija.

Drugi srpski teniser je Viktor Troicki, koji je na 29. mestu.

Janko Tipsarević se popeo mesto više i sada je 145. na svetu. Srbija među 200 najboljih ima još trojicu tenisera. Laslo Đere je 187, Marko Tepavac 191, a Miljan Zekić 199. na listi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво