Prva profesionalna titula za Olgu Danilović

Mlada srpska teniserka Olga Danilović osvojila je svoju prvu profesionalnu titulu, pošto je u finalu ITF turnira u Antaliji pobedila Slovakinju Vivijen Juhazovu sa 2:0.

Rezultat po setovima bio je 6:2, 6:3, a meč je trajao 70 minuta.

Juhazova, koja je osam godina starija od Olge (23:15), bila je apsolutni favorit, ali se talentovana srpska igračica nije unapred predala, već je odigrala sjajan meč, pogađala gotovo sve i na kraju došla do velikog trijumfa i trofeja.

Iako je, pogotovo u drugom setu, bilo razmene brejkova, Danilović je i to izdržala i na kraju čak i ubedljivo savladala 397. igračicu sveta. 

Olga je dan ranije na istom mestu ovojila titulu u dublu sa domaćom igračicom Berfu Čingiz.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво