Mari "preživeo" Verdaska, Čilić i Conga u osmini finala

Endi Mari teškom mukom stigao do osmine finala Pariza, savladavši sa 2:1 u setovima Fernanda Verdaska. Hrvatski teniser Marin Čilić plasirao se u osminu finala, pošto je pobedio sunarodnika Ivu Karlovića sa 7:6, 6:2.

Endi Mari savladao je Fernanda Verdaska sa 2:1 (6:3, 6:7, 7:5) u drugom kolu Mastersa u Parizu i plasirao se u osminu finala takmičenja.

Španac je pružio jak otpor drugom teniseru sveta, koji u Parizu pokušava da dostigne, možda čak i prestigne, Novaka Đokovića.

Meč između Marija i Verdaska trajao je dva i po sata, a Škotlanđanin će u narednoj rundi igrati protiv Francuza Luke Puja.

Čilić je savladao Karlovića posle velike borbe. U prvom setu obojica tenisera su bila sigurna na svoj servis, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj-brejku. Čilić je dobio taj-brejk sa 9:7.

Čilić je u drugom setu napravio brejk u petom gemu, a u sedmom je drugi put oduzeo servis Karloviću, što mu je bilo više nego dovoljno za pobedu u meču.

Marin Čilić će u borbi za četvrtfinale turnira u Parizu igrati protiv Belgijanca Davida Gofana, koji je bio bolji od Nikole Maua iz Francuske sa 7:6, 6:3.

U osminu finala još su se plasirali i Francuz Luka Puj i Japanac Kei Nišikori, kao i Žo Vilfred Conga.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи