Đoković čeka rivala, Troicki i Lajović na terenu

Novak Đoković čeka rivala, dok na teren izlaze Viktor Troicki, koji se sastaje sa Adrijanom Manarinom iz Francuske (12.30), i Dušan Lajović protiv hrvatskog tenisera Ive Karlovića (15.30). Novak će u drugom kolu igrati sa boljim iz duela Nikolasa Almagra iz Španije i Žila Milera iz Luksemburga (17.00).

Prvi će na teren Viktor Troicki. On se sastaje sa Francuzom Adrijanom Manarinom u meču koji počinje oko 12.30. Naš teniser u taj meč ulazi kao blagi favorit, sudeći po trenutnim pozicijama na ATP listi.

Viktor je 28. igrač sveta, dok je njegov rival na 60. mestu na ATP listi. Troicki i Manarino do sada su se sastali samo jednom, prošle godine u Bazelu. Francuz je posle preokreta pobedio sa 2:1, po setovima 4:6, 7:5, 7:6, tako da naš teniser ima motiv više da izjednači skor u međusobnim duelima.

Dušan Lajović i Ivo Karlović na teren izlaze oko 15.30. Naš teniser u tom duelu nema šta da izgubi. Ulazi u duel sa znatno iskusnijim rivalom, koji je na zalasku karijere, što može da bude Lajovićev adut.

Lajović i Karlović do sada su se sastajali pet puta. Svih pet duela hrvatski teniser je rešio u svoju korist. Ovo će biti njihov treći ovogodišnji duel. U prvom meču, u Istanbulu, Karlović je pobedio sa 7:6, 7:6. U drugom duelu, u polufinalu turnira u Meksiku, Dušan je zbog povrede predao meč pri vođstvu Karlovića – 6:2, 1:1.

Novak Đoković će svog prvog rivala u borbi za odbranu titule u Parizu saznati večeras. On će se sastati sa boljim iz duela između Nikolasa Almagra iz Španije i Žila Milera iz Luksemburga. Taj meč počinje oko 17.00 časova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво