Troicki u polufinalu Čengdua, Krunićeva bez glavnog žreba u Pekingu

Viktor Troicki savladao Kevina Andersona sa 2:0 i plasirao se u polufinale turnira u Čengduu. Aleksandra Krunić se nije plasirala u glavni žreb turnira u Pekingu, pošto je u pretposlednjem kolu kvalifikacija izgubila od Kurumi Nare sa 2:1.

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u kineskom Čengduu, pošto je savladao Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 6:3, 7:6 (7:4).

Meč je trajao devedeset minuta, a Troicki je sada u međusobnom skoru izjednačio na 2:2.

Troicki će se za plasman u finale boriti protiv mladog Rusa Karena Kačanova, koji je iznenadio Felisijana Lopeza (6:3, 6:4).

Turnir u Čengduu igra se za nagradni fond od 840.915 dolara.

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira u Pekingu, pošto je izgubila u pretposlednjem kolu kvalifikacija od 80. teniserke sveta Kurumi Nare iz Japana u tri seta (6:4, 5:7, 4:6).

Meč je trajao dva sata i trideset minuta, a Krunićeva, 133. teniserka sveta, devet puta je izgubila svoj servis, a osam puta je napravila brejk.

Nara će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati protiv Amerikanke Alison Riske.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво