Đoković ipak ne mora na operaciju

Iako se prvobitno pojavila informacija da Novak Đoković mora da se podvrgne operaciji prstiju desne noge, to ipak neće biti neophodno.

Svetski teniski portali su preneli vest o potrebi da Novak ode "pod nož", pozivajući se na Bena Rotenberga, novinara Njujork tajmsa. 

Ipak, prema inforamcijama ljudi bliskih prvom teniseru sveta, operacija nije neophodna – mada Novaku svakako predstoji odmor. 

Novak Đoković je poražen u finalu Ju-Es opena od Stena Vavrinke, a najbolji teniser sveta je u poslednjem setu dva puta tražio medicinski tajm-aut zbog povrede prstiju desne noge.

Ispostavilo se da povreda ipak nije toliko bezazlena.

Nije poznato koliko će Novak odsustvovati sa terena, ali za sada nije otkazan njegov nastup u Pekingu 3. oktobra.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво