Читај ми!

Novak protiv Janoviča na početku Ju-Es opena

Novak Đoković odbranu titule na poslednjem grend slemu u sezoni počinje protiv poljskog tenisera Jiržija Janoviča, odlučeno je žrebom. Potencijalni rival u četvrtfinalu Čilić, u polufinalu Nadal ili Raonić.

Novak Đoković se sigurno uželeo tenisa, a u prvom kolu Ju-Es opena igraće protiv Poljaka Jiržija Janoviča.

Ukoliko prođe prvu prepreku, u drugom kolu rival će mu verovatno biti Jirži Veseli, koji je najboljeg tenisera sveta već savladao ove godine.

Projektovano četvrtfinale je protiv Marina Čilića, dok bi Đokovićev protivnik u polufinalu mogali biti Rafael Nadal ili Miloš Raonić.

Janko Tipsarević će se u prvom kolu sastati sa Amerikancem Semom Kverijem, dok će Viktor Troicki igrati protiv Radua Albota iz Moldavije.

Dušan Lajović u prvom kolu poslednjeg grend slema u sezoni igra protiv Benoe Pera iz Francuske.

U drugoj polovini žreba je Endi Mari, osvajač zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, ali i Huan Martin del Potro.

Ju-Es open igra se za nagradni fond od 21.862.744 dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво