Читај ми!

Čilić slavio protiv Marija u finalu Sinsinatija

Hrvatski teniser Marin Čilić osvojio je masters u Sinsinatiju. On je u finalu savladao Endija Marija sa 2:0 po setovima 6:4, 7:5.

Marić Čilić je u finalu bio bolji od Endija Marija i posle jednog sata i 36 minuta igre osvojio svoj prvi masters u karijeri. 

U prvom setu vodila se ravnopravna borba u kojoj su oba tenisera uspevala da zadrže svoje servise sve do rezultata 2:2. Tada Čilić uz dva vezana brejka dolazi do prednosti od 5:2. Mari uspeva da vrati jedan brejk, ali Čilić dobija ovaj period igre sa 6:4.

Velika borba u drugom setu.Čilić je konstantno pritiskao servis protivnika. Mari nije osvojio nijednu brejk loptu u drugom setu. Čilić je do brejka došao u 11. gemu kada je iskoristio svoju petu brejk loptu. U narednom gemu osvaja svoj servis sa nulom i stavlja tačku na ovaj meč, 7:5 u drugom setu.

 

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво