Đoković protiv Tursunova ili Milera u drugom kolu Rodžers kupa

Prvi teniser sveta Novak Đoković biće slobodan u prvom kolu Rodžers kupa, dok u drugom čeka pobednika duela Dmitri Tursunov (Rusija) - Žil Miler (Luksemburg).

U istom kosturu sa srpskim teniserom su Tomaš Berdih, Miloš Raonić, Džon Izner, dok su u drugom Dominik Tim, Stan Vavrinka i Keji Nišikori.

Srbija će u Torontu imati još jednog predstavnika, pošto se Viktor Troicki na startu sastaje sa Kevinom Andersonom iz Južne Afrike.

Turnir u Kanadi igra se od 25. do 31. jula, a ukupan nagradni fond iznosi 4,6 miliona dolara.

Prošle sezone titulu je osvojio Britanac Endi Mari pobedom u finalu nad Đokovićem, ali ove sezone ne učestvuje na turniru.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво