Читај ми!

Đoković ponosan na novi rekord

Srpski teniser Novak Đoković rekao da je ponosan na činjenicu da je stigao do 30. uzastopne pobede na grend slem turnirima. Time je postao jedini teniser u open eri kome je to pošlo za rukom. Naš teniser će na ovom turniru imati priliku da poveća ovaj rekord i učini ga još nedostižnijim.

Đoković se plasirao u treće kolo Vimbldona, pošto je u drugom kolu pobedio Francuza Adrijana Manarina u tri seta – 6:4, 6:3 i 7:6. To je bila 30. uzastopna pobeda Đokovića na grend slem turnirima.

"Imam dosta očekivanja od sebe, ali sam zahvalan na tome što sam u stanju da igram na visokom nivou, tako dosledno... Trideset vezanih grend slem pobeda je statistika na koju sam ponosan. Nastaviću da igram sa puno strasti i pokušati da ostanem posvećen, pa ćemo videti kako ide...", rekao je Đoković za Bi-Bi-Si.

Duel između Đokovića i Manarina odigran je u dvoranskim uslovima, pošto je krov nad Centralnim terenom bio u funkciji zbog kiše u Londonu.

"Srećom, meč je bio na Centralnom terenu, koji pomaže u danima kao što je ovaj, a kada je krov zatvoren, atmosfera postaje još bolja. Bilo je zabavno", rekao je Đoković.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи